Instalatii de climatizare


Oferim spre comercializare aparate de aer conditionat la cel mai bun pret din Braila
Realizam montaj aer conditionat, in maxim 24 de ore si in cele mai bune conditii.
Realizam reparatii aer conditionat, pentru a restabili proprietatile si caracteristicile aparatelor care au fost afectate de defectiuni.
Echipe de instalatori pregatite temeinic si dotate cu aparatura tehnica necesara pentru a rezolva orice problema.


Mai multe...

Instalatii termice


Prestarea serviciilor de instalatii termice profesionsite, pentru a multumi clientul nostru este specialitatea noastra !
Suntem certificati sa realizam instalatii termice profesioniste , punem accent pe calitate lucrarilor si nu pe rapiditate . Realizam instalare de centrale termice cu cazane de diferite dimensiuni , alimentate cu orice tip de combusitbil.
Realizam instalatii de distributie a agentului termic, cu diferite tipuri de conducte.

Mai multe...

INSTALATII ELECTRICE


Instalatiile electrice se situeaza pe un loc fruntas privind importanta lor in executie cat si in exploatare. Din acest motiv trebuie sa va alegeti cu mare atentie electricienii pentru executie si / sau mentenanta la instalatiile electrice.

Protechniksrerv S.R.L. va pune la dispozitie o echipa de ingineri si electricieni autorizati ANRE, de inalta calificare, pentru o gama bogata de servicii in domeniul electric :
1. Instalaţii interioare, care cuprind conductoarele cu toate elementele accesorii de montaj, întrerupere, protecţie ce se montează in interiorul clădirilor de orice fel.
2. Instalaţiile exterioare, la care elementele instalaţiei sunt montate în afara clădirilor. Instalaţiile electrice pot servi numai pentru iluminat si se numesc instalaţii electrice de iluminat, sau pot servi pentru alimentarea diferitelor receptoare electrice de puteri mari, ca motoare si cuptoare electrice, aparate de sudat etc. şi se numesc instalaţii electrice de forţă.
Orice instalaţie electrică se execută după un proiect de execuţie întocmit de proiectanţii de specialitate. Instalaţiile electrice de iluminat sunt alimentate în special de la tablouri de distribuţie separate de cele care alimentează instalaţiile electrice de forţă. • INSTALATII ELECTRICE
  • automatizari cazane;
  • automatizari camere tehnice;


 • Echipamente folosite :
  • De Dietrich
  • Viessmann
  • Buderus
  • Bosch
  • Hoval
  • Immergas

  Andlian Termo Instal

  LUCRARI DE CALITATE EXECUTATE DE PROFESIONISTI CU SCULE PROFESIONALE!

  Andlian Termo Instal
  Str. Ardealului nr 53
  Braila 810728
  Tel: 0745 260 305

  Newsletter